Intretinere Gradini Targu Carbunesti Intretinere Amenajari Gradini Spatii Verzi Targu Carbunesti GARDENS & LANDSCAPE ARCHITECTURE

Intretinere Amenajari Gradini Spatii Verzi Targu Carbunesti GARDENS & LANDSCAPE ARCHITECTURE

Intretinere Gradini Targu Carbunesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Intretinere Gradini Targu Carbunesti: Intretinere Amenajari Gradini Spatii Verzi Targu Carbunesti GARDENS & LANDSCAPE ARCHITECTURE.

 GARDENS & LANDSCAPE ARCHITECTURE  0731.970.440 / 0731.970.441 
Amenajari peisagistice  Proiectare gradini
Servicii de intretinere spatii verzi
Comercializare plante/flori/arbusti si pietris ornamental
Sisteme de irigatie
Realizare alei si pavaje
Montare rulouri de gazon natural
Insamantare gazon
Analize de sol
Cartarea solului


Amenajarea unei gradini poate fi considerata o arta, ea se poate realiza prin intermediul inspiratiei si imaginatiei celui care o proiecteaza. Aceasta imaginatie trebuie combinata si corelata in mod armonios cu spatiul, dorintele clientilor, bugetul acestora precum si cu posibilitatea si disponibilitatea fiecaruia de a o pastra la fel de frumoasa dupa realizarea ei.

amenajari gradini craiova

Executam operatiuni de: intretinere livezi, altoire si taiere pomi fructiferi, toaletare arbori, tundere gazon si gard viu, tratamente fitosanitare (stropit contra daunatorilor), operatiuni de fertilizare plante, etc.

De asemenea, pentru sedii de firma si hoteluri putem asigura intretinerea plantelor de interior: toaletare, fertilizare, transplantare si alte operatiuni.

Va oferim o gama variata de plante, arbori si arbusti ornamentali, coniferi si foiosi, plante erbacee anuale, bienale sau perene, plante exotice, plante suculente, plante aromatice, pomi fructiferi, piatra ornamentala naturala – pentru stancarii si diverse amenajari, pentru pavaje si placari, pietris color in mai multe granulatii si culori, ghivece si jardiniere, pamant, turba, ingrasaminte pentru flori si plante, ingrasaminte profesionale pentru gazon.

Utilizand serviciile noastre de amenajari gradini, va garantam ca faceti cea mai buna alegere, pentru ca avem experienta in domeniu si cunostintele necesare executarii in conditii optime a lucrarilor de amenajari spatii verzi si gradini.

Servicii

  • Proiectare, amenajare si intretinere spatii verzi, gradini
  • Tratare, taiere si cosmetizare pomi, plante, gard viu
  • Executie cursuri de apa, iazuri, cascade ornamentale
  • Proiectare si montare sisteme de irigat computerizate
  • Infiintare gazoane, montaj gazon rulou, alpinarii, aranjamente flori, rocarii
  • Executarea potecilor, aleilor cu piatra naturala
  • Cosit iarba mecanic, tuns gazon cu masini profesionale
  • Transportul materialelor cu masini proprii

Pentru ca fiecare proiect este diferit, pe tot parcursul procesului, daca aveti nevoie de asistenta, va stam la dispozitie cu raspunsuri la orice intrebari de natura tehnica sau practica.