Intretinere Gradini Pitesti Intretinere Gradini Pitesti

Intretinere Gradini Pitesti

Intretinere Gradini Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Intretinere Gradini Pitesti: Intretinere Gradini Pitesti.


Comercializare plante si flori pentru Amenajari Gradini si Spatii Verzi (Incinta Costas)
Plante de exterior, ghivece Lechuza, sisteme de irigatii | Gazon Rulou si Samanta | Pamant Fertil
Piatra Ornamentala | Scoarta Decorativa | Fertilizanti pentru plante si gazon
Consultanta in amenajarea gradinilor si servicii de intretinere

Despre Noi

Daca va doriti un spatiu verde superb, o gradina frumoasa dar nu  aveti timp s-o intretineti sau nu stiti cum,  este mai bine sa cereti sfatul unui specialist in amenajari peisagere, care va proiecta si va amenaja gradina pe care v-o doriti.

  Nu conteaza dimensiunea gradinii sau bugetul, daca este vorba de gradina de acasa, birou , un loc de joaca pentru copii, specialistii nostrii au solutii ajustate pentru fiecare caz in parte. Daca iubiti gradinaritul, putem lucra impreuna pentru ca dvs sa aveti o gradina aromonioasa in care energia pozitiva circula libera.

 Aici va ajutam noi, oferindu-va servicii de infiintare gazon, amenajare relief artificial dupa care amplasare plante. Serviciile noastre includ arhitectura peisagistica pentru ca gradina sa arate impecabil,  aranjamentele florale va vor satisface gusturile prin eleganta lor, si pe langa toate acestea va oferim si posibilitatea de a va amenaja gradina cu mobilier de gradina, pentru ca timpul petrecut in gradina dumneavoastra sa fie unul dintre cele mai placute.

Servicii si Produse

 Firma noastra va sta la dispozitie pentru servicii de amenajare si intretinere gradini, sisteme de irigatii, gazon rulou si samanta si produse de intretinere. De asemenea, va oferim o gama larga de plante ornamentale, atat pentru exterior, cat si pentru interior: