Intretinere Gradini Buzau CREATIVE EVENT MANAGEMENT SRL

CREATIVE EVENT MANAGEMENT SRL

Intretinere Gradini Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Intretinere Gradini Buzau: CREATIVE EVENT MANAGEMENT SRL.

CREATIVE EVENT MANAGEMENT SRL
Amenajari - Intretinere gradini si spatii verzi | Sisteme Irigatii Buzau
0740.543.560


amenajari gradini spatii verzi buzau

Despre Noi

amenajari gradini spatii verzi buzauExecutia proiectului de amenajare a gradinii. Orice amenajare incepe cu un proiect realizat pe baza masuratorilor din teren, consultarea opiniilor clientului cu privire la amenajare urmata de executia, la scara, a unui desen de executie, completat cu schite de detaliu.

Amenajari gradini si spatii verzi dupa proiect. Presupune realizarea efectiva a gradinii/spatiului verde public/privat urmarind realizarea indicatiilor din proiect la un nivel ridicat de calitate, cu materialele sugerate de proiectant si agreate de client, in timpul estimat si la un pret de cost rezonabil.

Interventii punctuale de corectie. Reclama interventia echipei noastre de specialisti pentru modificarea unei amenajari deja existente; distrugerea accidentala a gazonului sau a tufelor decorative; inlaturarea ramurilor rupte ale unui arbore datorita vantului puternic, a zapezii; inlocuirea unui arbust uscat, etc.

Intretinere gradina/spatiu verde public/privat. Consta in interventia planificata in baza unui program de intretinere (ore/lucrari specifice) pe toata durata unui an calendaristic. Se executa lucrari specifice de sezon (revitalizare gazon, toaletari material arborescent si pomi fructiferi, intretinere gazon (tundere, tratamente, scarificare), plantare de flori de sezon, taieri in verde, tunderea tufelor decorative, gardului viu, etc.

Executie spatii cu gazon prin insamantare sau rulouri de gazon. Peluza de gazon este fara indoiala un element de efect intr-o gradina, si necesita o atentie deosebita atat la amenajare cat si la intretinere. Obtinerea unei suprafete cu iarba se poate realiza prin insamantare, hidroinsamantare sau prin montarea de rulouri de gazon (simplu, rapid, de efect).

Plantari arbori, arbusti si flori. Gazonul, pietrisul decorativ/pavajul, formele geometrice create de acestea sunt excelent puse in evidenta prin prezenta unui arbore solitar, aranjamente de arbusti decorativi si flori, plante perene si de sezon.

Tunderi garduri vii si perdele de potectie. Dintr-un anumit punct de vedere, o gradina este un compromis intre volume geometrice regulate si forme naturale asa cum ne apar ele in natura, acolo unde mana omului nu intervine. Un gard viu corect tuns ofera clasa unei gradini, asigura armonia estetica intre rigurozitatea zidurilor unei cladiri si elementele florale create de peisagist. La unele specii de arbusti deco este necesara tunderea de doua ori pe an a surplusul de vegetatie.

Toaletari arbori si arbusti decorativi. Toamna si primavara, mai ales, se impun interventii atente asupra coronamentului arborilor si arbustilor din gradina, pentru intarirea si revigorarea scheletului, eliminarea ramurilor afectate si dirijarea cresterii ulterioare, pentru favorizarea infloririi, aerisirea coronamentului.

Taieri sezoniere pomi fructiferi si vita de vie. Aceste doua categorii de vegetatie necesita taieri pentru inlaturarea ramurilor rupte, uscate, a cioturilor, pentru mentinerea unei rodiri anuale, pentru a mentine o forma corecta de coroana etc.

Creare si intretinere iazuri artificiale. Periodic se impune interventia bine dirijata asupra elementelor constituente ale unui iaz. Este nevoie de rearanjarea bolovanilor decorativi, mici reparatii la instalatia de pompare/recirculare a apei, inlocuirea unor plante acvatice, curatarea suprafetei foliei sau a pietrelor folosite la amenajare, indepartatrea frunzelor sau ramurilor cazute accidental in apa etc.

Deszapezire alei/parcari. Aceasta operatie se executa in sezonul rece, manual sau cu utilaje specifice, evitandu-se a se deteriora gazonul sau aranjamentele florale din vecinatatea aleilor inzapezite. In unele situatii se impune inclusiv scuturarea zapezii apoase si grele care se acumuleaza pe ramuri cauzand ruperea sau arcuirea permanenta, inestetica a lor.

Servicii

Amenajarea unui spațiu verde a devenit acum nu numai o necesitate ci și o dorință a fiecăruia dintre noi de a avea o oază de verdeață în apropierea casei sau a blocului.

PROIECTARE

Proiectăm în sistem 2D/3D orice fel de spațiu verde, cu toate elementele, respectând normele și principiile arhitecturii peisagistice.

AMENAJARE

Amenajăm orice tip de spațiu verde cu gazon rulou sau semănat, sistem de irigat, cascade, foișoare, pavaj și alte elemente de decor.

INTRETINERE

Întreținem total sau parțial spațiile verzi deținute de persoanele fizice sau juridice.

MAGAZIN

Punem la dispozitia clientilor nostrii un magazin on-line pentru achizitionarea de produse pentru gradina.

IRIGATII SI DRENAJ

Proiectam si montam sisteme de irigatii sau drenaj in functie de planul peisagistic ales.

LACURI SI CASCADE

Lacurile și cascadele sunt elemente de decor peisagistic care necesită un consum energetic mare pentru realizarea loc.

ALPINARII SI TALUZURI

Cream sau amenajam forme de nivel de diferite dimensiuni.

GARDURI VII SI ALINIAMENTE

Executam garduri vii si aliniamente de arbori pentru in scop peisagistic cu rol de protectie sau de decor